Febrer - 2016
FreeStyle Libre
Sensor de glucèmia apte per a nens i adolescents

Fa pocs dies Abbott va anunciar que el sensor de glucèmia FreeStyle Libre ha sigut aprovat per utilitzar-se en nens i adolescents de 4 a 17 anys (fins ara únicament era per majors d’edat).

El sensor FreeStyle Libre és un sistema de monitorització continua de glucosa, el qual mesura la glucosa minut a minut i no precisa de cal.libració. Així, les persones diabètiques poden estalviar-se les repetides punxades al dit per extreure una gota de sang i saber quina glucèmia tenen.

El sistema obté els nivells de glucosa a través d’un sensor (mida d’una moneda de 2 euros) que dura 14 dies i que es col·loca en la part posterior del braç.

Un dels avantatges més grans de l’aprovació del FreeStyle Libre en nens i adolescents, és que els pares podran mesurar la glucèmia dels seus fills mentre dormen sense despertar-los sense voler pel dolor de la punxada.
http://abbott.mediaroom.com/2016-02-04-Children-in-Europe-Now-Have-Access-to-First-Of-Its-Kind-Diabetes-Sensing-Technology-Eliminates-Routine-Finger-Pricks-i?sf20274387=1