Pa de pessic per diabètics

INGREDIENTS:
• 125 gr Sugarsol= 0 Racions CHO
• 3 ous= 0 Racions CHO
• 125 gr. iogourt (1 unitat)= 0,5 Racion CHO
• 100 gr. oli = 0 Racions CHO
• 200 gr. farina 15 Racions
(100 gr.farina = 74 gr. de carbohidrat, per tant 200 gr.148 gr. CHO= 15 racions CHO)
• 2 gr. un sobre de llevat
• Perfum: llimona , vainilla.
Tot el pa de pessic= 15,5 Racions CHO
Si dividim el pastís en 8, cada porció seran 1,9 Racions

PREPARACIÓ:
• Batre els ous i el Sugarsol en primera marxa.
• Afegir el iogourt i l’oli, la ratlladura de la llimona la vainilla.
• Afegir la farina, 3- 4 minuts.
• Engreixar i espolvorejar un motllo, perque no s’enganxi la massa.
• Fornejar a 180ºC durant 20/30 minuts.
• Es pot decorar amb fruites trocejades, poma, pinya…. Si afegim fruita hem de calcular les racions.